Kahvila ja Puoti

Kahvila Paratiisi on nyt sulkenut tältä kesältä.
Suurkiitos kaikille asiakkaillemme ikimuistoisesta ja vauhdikkaasta kesästä! ❤

Kävijämäärissä teimme ennätyksen ja oli mukavaa kuinka moni uusikin asiakas löysi tiensä kahvilaamme. Meille ikimuistoisen tästä kesästä tekee etenkin se, että leivoimme ja myimme 842 palaa britakakkua kaikkien muiden herkkujen lisäksi!

Elokuussa kahvilatoiminta jatkuu muutamalla tapahtumalla:
⭐ Turun filharmoninen orkesteri järjestää konsertit Villa Bella Vistalla 17.8. ja 22.8. Konserttiin ilmoittautuminen onnistuu TFO:n sivuilla https://www.tfo.fi/fi .
⭐ Muinaistulienyön kahvilatapahtuma järjestetään lauantaina 28.8. klo 17-23.

Kahvila Paratiisi on kolmen sisaruksen perustama Villa Bella Vistan tiloissa toimiva pop-up-kahvila. Kahvilamme tarjoaa itse tehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia, juomia sekä mahdollisuuden nauttia pitsihuvilatunnelmasta merinäköaloineen. Sesonkikohtaisia tapahtumiamme ovat mm. joulukahvila, kevätkahvila, muinaistulien yön kahvila sekä jo suosituksi tulleet kesäkahvilapäivät, joita on huvilan muun varaustilanteen salliessa touko-elokuussa. Kahvilan yhteydessä toimii Villa Bella Vistan jäljittelemätön sisustus- ja lahjatavarapuoti.

Kahvila ei ole auki päivittäin, vaan vain ilmoitettujen tapahtumien aikana. Voit tarkistaa aukioloaikamme tältä sivulta tai seurata meitä facebookissa sivulla Kahvila Paratiisi, jossa ilmoitamme kaikista aukioloista ja tapahtumistamme.

Kahvilassa on runsaasti tilaa kahvitella turvavälit huomioiden. Jos olet tulossa isomman porukan kanssa, kannattaa tehdä pöytävaraus sähköpostilla tai soittamalla numeroon 040 4167203.

Isommille ryhmille ja matkaseurueille kahvila ja puoti voidaan avata tilauksesta. Henkilökuntamme järjestää mielellään myös esittelykierroksen huvilassa ja kertoo sen historiasta. Tiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Marianna Urpo p. 040 4167203

Facebook: Kahvila Paratiisi

Sähköposti: villabellavista.ruissalo@gmail.com