Kahvila ja Puoti

Kahvila Paratiisin vuosi 2023 starttaa Kevätkahvila & Puoti tapahtumalla la-su 15.-16.4.

Tervetuloa nauttimaan kevätsesongin leivonnaisista ja sisustuspuodin uutuuksista keväisessä huvilamiljöössä.

Kahvila ja sisustuspuoti ovat avoinna klo 11-18 molempina ilmoitettuina päivinä.

Meille pääsee myös julkisilla: bussilla nro 8 Turun keskustasta pääsee Iso-Pukintien risteykseen, josta kävelymatkaa Bella Vistalle on 600m.

TIETOA MEISTÄ

Kahvila Paratiisi on kolmen sisaruksen perustama pop-up kahvila Villa Bella Vistan tiloissa Ruissalossa. Kahvilamme tarjoaa itse tehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia, juomia sekä mahdollisuuden nauttia pitsihuvilatunnelmasta merinäköaloineen. Sesonkikohtaisia tapahtumiamme ovat mm. joulukahvila, kevätkahvila, muinaistulien yön kahvila sekä jo suosituksi tulleet kesäkahvilapäivät, joita on huvilan muun varaustilanteen salliessa touko-elokuussa. Kahvilan yhteydessä toimii Villa Bella Vistan ainutlaatuinen sisustus- ja lahjatavarapuoti.

Kahvila Paratiisi

Kahvila ei ole auki päivittäin, vaan vain ilmoitettujen tapahtumien aikana. Voit tarkistaa aukioloaikamme tältä sivulta tai seurata meitä facebookissa sivulla Kahvila Paratiisi, jossa ilmoitamme kaikista aukioloista ja tapahtumistamme.

Jos olet tulossa isomman porukan kanssa, kannattaa tehdä pöytävaraus sähköpostilla tai soittamalla numeroon 040 4167203.

Isommille ryhmille ja matkaseurueille kahvila ja puoti voidaan avata tilauksesta. Henkilökuntamme järjestää mielellään myös esittelykierroksen huvilassa ja kertoo sen historiasta. Tiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Marianna Urpo p. 040 4167203

Facebook: Kahvila Paratiisi

Instagram: villabellavista_ruissalo

Sähköposti: villabellavista.ruissalo@gmail.com