Kahvila ja Puoti

Olemme mukana Ruissalon Yrittäjien kevättempauksessa, jossa on tarjolla monipuolista ohjelmaa ympäri saarta.
Tervetuloa mukaan nauttimaan Ruissalon keväästä ja virittäytymään pääsiäistunnelmaan!

Kevätkahvila on avoinna yhden viikonlopun ajan ennen pääsiäistä 9.-10.4. klo 11-18.
Kahvilassa tarjoillaan ihanan keväisiä herkkuja ja puodissa myydään pääsiäis- ja kevätaiheisia sisustustuotteita.
Lasten puuhapisteellä pääsiäisaiheisia värityskuvia!

Jos olette tulossa kahville isommalla porukalla, suosittelemme tekemään pöytävarauksen.

Lisätietoa kevättempauksesta saa osoitteesta visitruissalo.fi

Kahvila Paratiisi on kolmen sisaruksen perustama pop-up kahvila Villa Bella Vistan tiloissa Ruissalossa. Kahvilamme tarjoaa itse tehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia, juomia sekä mahdollisuuden nauttia pitsihuvilatunnelmasta merinäköaloineen. Sesonkikohtaisia tapahtumiamme ovat mm. joulukahvila, kevätkahvila, muinaistulien yön kahvila sekä jo suosituksi tulleet kesäkahvilapäivät, joita on huvilan muun varaustilanteen salliessa touko-elokuussa. Kahvilan yhteydessä toimii Villa Bella Vistan ainutlaatuinen sisustus- ja lahjatavarapuoti.

Kahvila Paratiisi

Kahvila ei ole auki päivittäin, vaan vain ilmoitettujen tapahtumien aikana. Voit tarkistaa aukioloaikamme tältä sivulta tai seurata meitä facebookissa sivulla Kahvila Paratiisi, jossa ilmoitamme kaikista aukioloista ja tapahtumistamme.

Kahvilassa on runsaasti tilaa kahvitella turvavälit huomioiden. Jos olet tulossa isomman porukan kanssa, kannattaa tehdä pöytävaraus sähköpostilla tai soittamalla numeroon 040 4167203.

Isommille ryhmille ja matkaseurueille kahvila ja puoti voidaan avata tilauksesta. Henkilökuntamme järjestää mielellään myös esittelykierroksen huvilassa ja kertoo sen historiasta. Tiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Marianna Urpo p. 040 4167203

Facebook: Kahvila Paratiisi

Instagram: villabellavista_ruissalo

Sähköposti: villabellavista.ruissalo@gmail.com