Kahvila ja Puoti

Kesällä 2022 Kesäkahvila Paratiisi & Puoti on avoinna heinäkuussa ma-pe 11.-15.7. ja 18.-22.7. Olemme auki klo 11-18 kaikkina mainittuina päivinä. Tervetuloa!

Kahvilassa pääsee nauttimaan kesäisistä herkuista kauniissa maisemissa sekä tutustumaan sisustuspuodin uutuuksiin.

21.7. Villa Bella Vistalla järjestetään Johannanpäivän tapahtuma huvilan ensimmäisen rouvan, Johanna Lindblomin kunniaksi!

Johannanpäivän tapahtumassa pääsee kuuntelemaan esitelmää Bella Vistan historiasta ja tutustumaan valokuviin Lindblomien ajan huvilasta. Historiaesitelmien ajat: klo 12, klo 14 ja klo 16.30.

Kahvila Paratiisi ja Puoti ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Leivonnaisten lisäksi myynnissä on kermaista lohikeittoa ja talon saaristolaisleipää.

Paikallisia käsitöitä tapahtumassa myy Villat ja Frillat.

Tervetuloa mukaan! 😊

TIETOA MEISTÄ

Kahvila Paratiisi on kolmen sisaruksen perustama pop-up kahvila Villa Bella Vistan tiloissa Ruissalossa. Kahvilamme tarjoaa itse tehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia, juomia sekä mahdollisuuden nauttia pitsihuvilatunnelmasta merinäköaloineen. Sesonkikohtaisia tapahtumiamme ovat mm. joulukahvila, kevätkahvila, muinaistulien yön kahvila sekä jo suosituksi tulleet kesäkahvilapäivät, joita on huvilan muun varaustilanteen salliessa touko-elokuussa. Kahvilan yhteydessä toimii Villa Bella Vistan ainutlaatuinen sisustus- ja lahjatavarapuoti.

Kahvila Paratiisi

Kahvila ei ole auki päivittäin, vaan vain ilmoitettujen tapahtumien aikana. Voit tarkistaa aukioloaikamme tältä sivulta tai seurata meitä facebookissa sivulla Kahvila Paratiisi, jossa ilmoitamme kaikista aukioloista ja tapahtumistamme.

Jos olet tulossa isomman porukan kanssa, kannattaa tehdä pöytävaraus sähköpostilla tai soittamalla numeroon 040 4167203.

Isommille ryhmille ja matkaseurueille kahvila ja puoti voidaan avata tilauksesta. Henkilökuntamme järjestää mielellään myös esittelykierroksen huvilassa ja kertoo sen historiasta. Tiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Marianna Urpo p. 040 4167203

Facebook: Kahvila Paratiisi

Instagram: villabellavista_ruissalo

Sähköposti: villabellavista.ruissalo@gmail.com