Kahvila ja Puoti

Odotettu Paratiisin Joulukahvila on taas auki! Joulukahvilassa pääsee nauttimaan jouluisista leivonnaisista, riisipuurosta ja sisustuspuodin antimista sekä tutustumaan ihanan Villa Bella Vista-huvilan tiloihin.

Kahvila Paratiisi on mukana sunnuntaina 28.11. järjestettävässä Ruissalon Joulu-tempauksessa, jossa Ruissalon yrittäjät järjestävät jouluista ohjelmaa ympäri saarta. Olemme avoinna klo 11-18 ja tapahtumapäivänä kahvilassa on vieraana lasten iloksi ihan oikea Jääprinsessa klo 13-15! Tervetuloa!

Olemme avoinna klo 11-18

PE-SU 26.-28.11

PE-MA 3.-6.12

PE-SU 10.-12.12

P.s. Puodistamme löytyy vaikka mitä ihanaa joululahjaksi tai oman kodin koristeeksi!

Kahvila Paratiisi on kolmen sisaruksen perustama Villa Bella Vistan tiloissa toimiva pop-up-kahvila. Kahvilamme tarjoaa itse tehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia, juomia sekä mahdollisuuden nauttia pitsihuvilatunnelmasta merinäköaloineen. Sesonkikohtaisia tapahtumiamme ovat mm. joulukahvila, kevätkahvila, muinaistulien yön kahvila sekä jo suosituksi tulleet kesäkahvilapäivät, joita on huvilan muun varaustilanteen salliessa touko-elokuussa. Kahvilan yhteydessä toimii Villa Bella Vistan ainutlaatuinen sisustus- ja lahjatavarapuoti.

Kahvila ei ole auki päivittäin, vaan vain ilmoitettujen tapahtumien aikana. Voit tarkistaa aukioloaikamme tältä sivulta tai seurata meitä facebookissa sivulla Kahvila Paratiisi, jossa ilmoitamme kaikista aukioloista ja tapahtumistamme.

Kahvilassa on runsaasti tilaa kahvitella turvavälit huomioiden. Jos olet tulossa isomman porukan kanssa, kannattaa tehdä pöytävaraus sähköpostilla tai soittamalla numeroon 040 4167203.

Isommille ryhmille ja matkaseurueille kahvila ja puoti voidaan avata tilauksesta. Henkilökuntamme järjestää mielellään myös esittelykierroksen huvilassa ja kertoo sen historiasta. Tiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Marianna Urpo p. 040 4167203

Facebook: Kahvila Paratiisi

Sähköposti: villabellavista.ruissalo@gmail.com