Kahvila ja Puoti

Kahvila Paratiisi ja sisustuspuoti ovat avoinna seuraavaksi heinäkuussa 2021 klo 14-20 seuraavasti:

To-Su 15.-18.7.

Ma-To 19.-22.7.

Ke-Su 28.7.-1.8.

Lauantaina 17.7. kahvila on poikkeuksellisesti avoinna klo 16-20!

Kahvilassa on runsaasti tilaa kahvitella turvavälit huomioiden. Jos olet tulossa isomman porukan kanssa, kannattaa tehdä pöytävaraus sähköpostilla tai soittamalla numeroon 040 4167203.

Kahvila Paratiisi on kolmen sisaruksen perustama Villa Bella Vistan tiloissa toimiva pop-up-kahvila. Kahvilamme tarjoaa itse tehtyjä makeita ja suolaisia leivonnaisia, juomia sekä mahdollisuuden nauttia pitsihuvilatunnelmasta merinäköaloineen. Sesonkikohtaisia tapahtumiamme ovat mm. joulukahvila, kevätkahvila, muinaistulien yön kahvila sekä jo suosituksi tulleet kesäkahvilapäivät, joita on huvilan muun varaustilanteen salliessa touko-elokuussa. Kahvilan yhteydessä toimii Villa Bella Vistan jäljittelemätön sisustus- ja lahjatavarapuoti.

Kahvila ei ole auki päivittäin, vaan vain ilmoitettujen tapahtumien aikana. Voit tarkistaa aukioloaikamme tältä sivulta tai seurata meitä facebookissa sivulla Kahvila Paratiisi, jossa ilmoitamme kaikista aukioloista ja tapahtumistamme.

Isommille ryhmille ja matkaseurueille kahvila ja puoti voidaan avata tilauksesta. Henkilökuntamme järjestää mielellään myös esittelykierroksen huvilassa ja kertoo sen historiasta. Tiedustelut ja varaukset voit tehdä sähköpostilla tai puhelimitse.

Yhteystiedot

Marianna Urpo p. 040 4167203

Milja Urpo p. 050 4393164

Facebook: Kahvila Paratiisi

Sähköposti: villabellavista.ruissalo@gmail.com