Häät ja juhlat

Ystävällinen ja kokenut henkilökuntamme auttaa mielellään juhliesi järjestämisessä toiveidesi mukaisiksi.

Huvilassa on kaksi isoa juhlasalia, toinen ala- ja toinen yläkerrassa. Näiden lisäksi juhlijoiden käytettävissä on huvilan rakennuttajien mukaan nimetyt Bar Arhur ja Johannan salonki sekä yläkerran sininen pukeutumishuone (morsiamen kamari) ja alakerran 1800-luvun lopun henkeen sisustettu oleskelusalonki.

Kalustusmahdollisuuksia on lukuisia erilaisia juhlien vierasmäärän ja ohjelman mukaan. Voimme kattaa ja sijoittaa vieraat viihtyisästi alakertaan pienestä porukasta aina yli 100 hengen juhliin asti. Täältä näet pohjakarttamme ja esimerkkejä pöytien sijoitteluun alakerrassa eri vierasmäärille.

Yläsaliin mahtuu mukavasti n. 45 henkilöä. Salonkeja ja / tai parveketta lisätiloina käyttämällä yläkertaan mahtuu ruokailemaan n. 60 henkilöä. Yläkerran salia käytetään useissa isommissa juhlissa myös tanssisalina.

Huvilan monipuolisten tilojen lisäksi tarjolla on kaunis, meren välittömässä läheisyydessä sijaitseva piha-alueemme vanhoine tammineen ja suihkulähteineen. Sään salliessa tervetulomaljat voi nauttia isolla patiollamme ja aivan rannassa olevaa terassia on usein hyödynnetty vihki- ja valokuvauspaikkana.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan huvilaamme! Ihastut varmasti!
Tässä lisää kuvia Villa Bella Vistalta.